Groupon Shopping

Monday, January 21, 2013

ahhh I dont know how to describe how best you guys are!




Alhamdulillah. Exams dah selesai petang tadi. Lepas ni takde lagi exams. Yang tinggal hanya praktikal, thesis and viva. Itu pun dah cukup menakutkan HAHA.

Gonna miss all my UiTM KBM friends especially my classmates FINANCE 5E. You guys are the best mates ever. Sayang korang sangat sangat. Taktau nak describe betapa the best nya korang bagi aku. Jangan lupa aku ya, nampak gitar, ingatlah aku. Jangan nampak makanan je korang ingat aku :P 

Kat sini aku nak pesan sikit untuk kita semua, 
hopefully korang nanti (termasuk aku lah), walau dah pergi tinggi mana pun, please please please jangan lupa ibu ayah, jangan lupa family, and the most important is jangan lupa siapa kita di dunia ni, ingat Allah selalu, InshaAllah kita sentiasa selamat dunia akhirat. Wish we would be successful here and hereafter. Sama-sama doa kayh ^^, 

Nanti ada peluang lagi, kita gather macam kat pantai harituh ya! :D



Much love, Anis...



p/s : whatever we do, studying, playing, working, entertaining, please don't forget our responsibilities as HIS servants. May all of us always be in the right path. InshaAllah.. amin..




ohbelog!